Go to Top

Over ons

Over Ons

Inzek International Trading is opgericht in 2008 te Apeldoorn. Inzek is begonnen als een specialist van medische benodigdheden en apparatuur. Een belangrijke ontwikkeling in ons bedrijf is de start met de Biozek-lijn met Rapid tests producten. Ook zijn wij gespecialiseerd in Lab equipment en point-of-care tests. Wij hebben goede contacten met leveranciers en afnemers in Europa, Azië en het Midden-Oosten. Op dit moment zijn wij gefocust op het bieden van medische oplossingen aan laboratoria, ziekenhuizen en overheidsinstellingen.

 

Missie

Door het samenwerken met erkende leveranciers van medische middelen willen we een optimale oplossing aanbieden voor onze afnemers. We willen kwalitatief hoogwaardige medische apparatuur en benodigdheden bereikbaar maken in ontwikkelingslanden. We helpen met het verbeteren van de gezondheid van nieuwe generaties door te focussen op de gezondheid van vrouwen tijdens en naast de zwangerschap en infectieziekten. Een ander doel is het bijdragen aan het verbeteren van de mogelijkheden voor snel tests in point-of-care instellingen.

 

Visie

Door de toename van medisch gekwalificeerd personeel zal de medische standaard en de levensverwachting verbeteren in ontwikkelingslanden. Met behulp van innovatieve medische producten en gemakkelijke bereikbaarheid door de globalisering kan de kwaliteit van leven toenemen. Door de decentralisatie van specialistische zorg stijgt de interesse in point-of-care oplossingen. Zorginstellingen zullen zich steeds meer gaan specialiseren en kunnen sneller en gerichter aan de vraag voldoen.